Over ons

Het idee van Deelgenoot.nl is in 2009 ontstaan nadat de oprichtster Annietha Tigchelaar zelf ervaren had hoe fijn het kan zijn als je dierbaren je online kunnen steunen.

Slechts één doelstelling

Deelgenoot.nl heeft slechts één doelstelling: mensen met gezondheidsproblemen ondersteunen
in de communicatie met hun dierbaren. Als je gezondheidsproblemen hebt heb je al voldoende
zorgen en kan Deelgenoot.nl je helpen om je familieleden en vrienden op de hoogte te houden
van jouw ziekteverloop.

In 2010 is Deelgenoot.nl gelanceerd. Vanaf voorjaar 2013 is Deelgenoot.nl een erkende stichting met ANBI status. De afgelopen jaren hebben meer dan 6000 mensen gebruik gemaakt van Deelgenoot.nl, en hebben we hartverwarmende reacties gekregen.

Annietha “Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Deelgenoot werkt. Het ontlast en zorgt dat je de regie houdt over wat je wel en niet wilt vertellen. Toen ik ziek was had ik echt even de tijd nodig om nieuwe informatie te verwerken. Pas toen ik er klaar voor was, heb ik informatie gedeeld via Deelgenoot. Het werkte voor mij echt bevrijdend. Dat Deelgenoot het zo goed doet, daar ben ik enorm blij mee. Maar ik realiseer me ook dat het nog steeds beter kan. En daar zet ik me graag voor in. ”

Sinds eind 2012 is ook (zorg) ondernemer Erwin Duursma bij www.deelgenoot betrokken.

Erwin Duursma: “ik kwam in 2011 met Annietha in contact, toen ik nog bij de Friesland ZorgVerzekeraar werkte. Die heeft dit goede initiatief toen (mede) verder omarmt. Annietha en ik hebben dezelfde drive, we willen zinvol bezig zijn in het leven en mensen helpen. Dit is ons MVO initiatief waar we met hart en ziel voor gaan, en we met de Stichting deelgenoot ook de komende jaren nog veel meer mensen willen helpen” .

We zoeken continue naar gelijkgestemden die dit ook willen, bedrijven, particulieren, vrijwilligers en donateurs helpen ons daarmee. Maar heel eerlijk: daar kunnen we zeker nog hulp bij gebruiken!

Wij van stichting Deelgenoot willen het leven van mensen met gezondheidsproblemen iets te vergemakkelijken! Helpt u ons ook mee? Dat zouden we super vinden!

Met hartelijke groet,

Annietha Tigchelaar en Erwin Duursma

Deelgenoot is helemaal gratis, meld je dus direct aan.
Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief


Please leave this field empty.