FAQ

We willen je zo snel mogelijk antwoord geven op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met info@deelgenoot.nl.

Wat is Deelgenoot.nl?

Deelgenoot.nl is een gratis website die patiënten helpt vrienden en familie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van hun ziekte. Je kunt het zien als een digitaal dagboek. Dierbaren kunnen dit lezen en berichten van steun achterlaten. Wij zijn van mening dat het hebben van een eigen support netwerk je kan helpen het verschil te maken. Vrienden en familie kunnen kracht geven en moed inspreken.

Ik heb een suggestie voor Deelgenoot.nl?

We zijn continue bezig om de website te verbeteren zodat nog meer mensen gebruik gaan maken van deze dienst. Heb je een tip of suggestie mail dan naar info@deelgenoot.nl

Waarom raadt Deelgenoot.nl mij aan om een anderegebruikersnaam te kiezen dan mijn eigen naam?

I.v.m. privacy raden wij je aan om een andere naam te kiezen. Mocht je wel makkelijk gevonden willen worden middels zoekmachines dan is het juist

raadzaam om wel je eigen naam als gebruikersnaam te hanteren. Zorg er dan ook voor dat je Deelgenoot-pagina voor iedereen zichtbaar is door dit in te stellen bij ‘privacy’.

Wat is het dashboard?

Het dashboard is evenals in de auto, de centrale plek waar alle functionaliteiten bij elkaar staan:je hebt hier toegang tot je profiel, je kunt een Deelgenoot-pagina aanmaken, aanpassen of verwijderen.

Vanuit het dashboard kun je updates versturen. Ook tref je hier een overzicht aan van alle Deelgenoot-pagina’s die je bekeken hebt.

Hoe vind ik iemand?

Hiervoor gebruik je de zoekfunctie. Indien iemand ervoor gekozen heeft om alleen zichtbaar te zijn voor vrienden en/of familie dan zul je om een uitnodiging moeten vragen. I.v.m. privacy zijn alleen Deelgenoot-pagina’s die voor iedereen zichtbaar zijn vindbaar in de zoekmachine van Deelgenoot.nl.

Voorwaarden

We hebben Gebruiksvoorwaarden en een Privacy Statement.

Heb je vragen en/of suggesties, laat het ons weten: support@deelgenoot.nl

Deelgenoot is helemaal gratis, meld je dus direct aan.
Op de hoogte blijven van onze laatste updates? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief


Please leave this field empty.